Du er ikke logget på! (Log på her eller søg om medlemskab her!)

Vanilla 1.1.8 er et produkt af Lussumo. Mere Information: Dokumentation, Community Support.

  •  
   CommentAuthorAdmin
  • CommentTime13 Jan 2019 ændret
   
  OBS: Pladserne er udsolgt!

  Foreningsekskursion til Albanien fra fredag d. 5. til mandag d. 15. juli 2019

  I forlængelse af efterårets møde, hvor forskellige ekskursionsmuligheder blev drøftet, er valget faldet på Albanien. Landet har i mange år været hermetisk lukket for turister og entomologer, men er i de senere år blevet tilgængelig, og fra entomologer, der allerede har gæstet landet, lyder der kun positive tilbagemeldinger fra mødet med befolkningen, der blev oplevet som venligtsindede og hjælpsomme.

  Albaniens flora og fauna er af høj kvalitet grundet store naturområder, der ikke har været udsat for intensiv dyrkning, og landets beliggenhed med varierende klima- og højdezoner giver en ekstra artsrigdom. Der er bl.a. registreret 198 dagsommerfuglearter, hvilket er lidt under halvdelen af Europas samlede antal. Derudover er Albanien nok et af de lande i Europa, der er mindst undersøgt, hvilke giver gode muligheder for at opdage nye dag/natsommerfuglearter for landet.

  Turen planlægges med flyafgang fra Kastrup Lufthavn til Tirana tur retur (evt. mellemlanding). I skrivende stund ligger prisen på 2700 kr. for en returbillet med fornuftige afgangs- og rejsetider. I Tirana lejes biler, hvorefter der køres til første destination. Ekskursionen tænkes todelt med 4-5 dage i den nordøstlige region og 4-5 dage i den sydøstlige region, hvor vi begge steder indkvarteres på hoteller (eller tilsvarende) beliggende i skønne naturområder. Der vil være mulighed for forplejning på hotellet eller i en nærliggende by, hvor man også kan forsyne sig med proviant, der kan medtages i felten. Købekraften er høj, så udgifter til overnatning og mad på turen vil være relativ lav sammenlignet med vesteuropæiske priser.

  Er du interesseret i at deltage eller ønsker nærmere informationer, så kontakt formanden for foreningen, Christian Videnkjær, via hjemmesidens kontaktformular eller på tlf. 29 61 15 77

  Deadline for tilmelding er sat til 9. februar 2019.

  På foreningens vegne

  Christian Videnkjær