Lepidopterologisk Forening
- Aktuelt mødeprogram

Det aktuelle mødeprogram i pdf-format. (Hent PDF læser )

Lokalerne på museet er blevet tilgængelige igen, så alle møder kan nu afholdes fysisk. Mød derfor op og bliv klogere på sommerfuglenes verden og få en hyggelig snak med de øvrige fremmødte.

Ny mulighed for deltagelse på mødeaftenerne over internettet:

Efter erfaringerne med afholdelse af møder over Zoom i foråret, hvor en hel del medlemmer boende langt fra København deltog, har foreningen indkøbt et kamera, så det for udvalgte fremtidige møder såsom foredrag, billedaftener og lignende vil være muligt at følge med hjemmefra. Vi håber på den måde, at medlemmer fra især Jylland, Fyn og udlandet i højere grad vil få mulighed for at deltage på mødeaftenerne. Link til et møde vil kunne fås ved tilmelding til den under mødet nævnte kontaktperson.

HUSK: Du kan tilmelde dig til foreningens mødehusker. Er du tilmeldt, får du en mail om det næste møde 4 dage før det holdes. Af praktiske grunde gælder tilbuddet kun vore medlemmer.

Datoer for vore egne møder, klik på datoen for at hoppe til mødebeskrivelsen:

'; 16/9 - 30/9 - 14/10 -


16/9-2021: Sommerens oplevelser

Efterårssæsonens første møde er dette traditionelle, hvor vi deler sommerens oplevelser, store som små, med hinanden som optakt til vintersæsonens møderække. Deltag med en god historie om stort eller småt fra 2020-sæsonen.


30/9-2021: Status på Artsportalen v. Josefine Møller

Aftenens oplægsholder er Josefine Møller, der er tilknyttet arbejdet med Artsportalen.

Den 29. maj 2020 blev Danmarks nye artsportal ”arter.dk” offentliggjort i en betaversion. Platformen udstiller alle offentligt tilgængelige data om arter i Danmark, ligesom man som registreret bruger kan indberette nye fund. Samtidigt vil arter.dk fungere som tjekliste for alle danske arter, med mulighed for at tilføje beskrivelser, standardfotos og data om danske arter, oplysninger som vil være frit tilgængelige for alle borgere.

OBS:Det vil være muligt denne aften at deltage via Zoom. Tilmelding kan ske ved at skrive til Emil Blicher Bjerregård på adressen: xanthomelas@live.dk der efterfølgende vil sende dig et link til aftenens møde.


14/10-2021: Thailands sommerfugle v. Jan Fischer Rasmussen

Jan har besøgt Thailand mange gange i de senere år. Når han er der, bruger han en stor del af tiden til at kikke sommerfugle, guldsmede og fugle. Jan har ikke samlet dyr fra landet, men sætter ofte lys op, så det er blevet til en hel del billeder - også af natsommerfugle. Foredraget vil koncentrere sig om sommerfugle, men Jan vil også vise en del billeder af guldsmede, andre insekter og lidt fugle. Derudover vil han kort nævne nogle gode steder at tage hen, hvis man vil se en masse på kort tid. Mød op og få inspiration til den næste udlandstur.

OBS:Det vil være muligt denne aften at deltage via Zoom. Tilmelding kan ske ved at skrive til Emil Blicher Bjerregård på adressen: xanthomelas@live.dk der efterfølgende vil sende dig et link til aftenens møde.

Til sidens top